Taking too long? Close loading screen.

Ξεκίνησα την πρακτική της Yoga το 2001, με ένα απο τα λίγα βιβλία που υπήρχαν τότε, μεταφρασμένα στα Ελληνικά. Δύο χρόνια μετά, στη Νότια Κρήτη, μαζί με μία παρέα αγαπημένων φίλων, είχα την τύχη να γνωρίσω τον πρώτο μου δάσκαλο, ένα γιόγκι που ακολούθησε το δρόμο της απάρνησης, ζώντας στη φύση, αφιερωμένο στην πρακτική της Yoga, των μαθηματικών και τη μελέτη των γραφών. Το καλοκαίρι αυτό, η πρακτική της Ashtanga Yoga, εδραιώθηκε στη ζωή μου.

Το 2006, ταξίδεψα για πρώτη φορά στο Mysore της Νότιας Ινδίας και εξασκήθηκα στην Ashtanga Yoga, κοντά στον V. Sheshandri.
Από το 2010 έως το 2015, περνούσα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Ινδία, την Ταυλάνδη και το Νεπάλ, εξασκούμενη στο Thai Yoga Massage, την Ashtanga Yoga, τον διαλογισμό Vipassana ( από την παράδοση του Mahasi Sayadow) και τον κλασικό ινδικό χορό Kathak. Τυχερή για άλλη μία φορά, γνώρισα εξαιρετικούς δασκάλους και ασκούμενους στην πνευματική πρακτική, τις θεραπείες και την τέχνη, ενώ ήρθα σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, και έναν τρόπο ζωής βασισμένο στην απλότητα.

Από το 2015 ζω στην Αθήνα, όπου διδάσκω Yoga και προσφέρω θεραπευτικές συνεδρίες Thai Massage. Παραδίδω εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στο Thai Massage, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε χρόνο, ταξιδεύω στην Ασία για την προσωπική μου εκπαίδευση και πρακτική.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

Ashtanga Yoga & Meditation:

‘Εχω παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο του David Swenson στη διδασκαλία της 1ης σειρας της Ashtanga Yoga καθώς και τα σεμινάρια: τεχνική ανάλυση της 1ης σειρας, Pranayama Level 1 και Chakra Meditation Level 1, με τον Gregor Maehle. Για την βαθύτερη κατανόηση της λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος, παρακολουθώ τη διαδικτυακή εκπαίδευση πάνω στην ανατομία, του πανεπιστημίου του Michigan.

To 2018, συμμετείχα στο Προγραμμα Αντιμετώπισης του Αγχους μέσω της Ενσυνειδητότητας(MBSR), δημιουργημένο από τον Dr J. Kabat-Zinn το οποίο διδάσκεται στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Κάθε χρόνο, προσπαθώ για λιγες βδομάδες να κάνω ένα retreat σιωπής, εξασκώντας την τεχνική διαλογισμού της Vipassana.

Thai Massage & Bodywork:

Ήρθα σε επαφή με το Thai Yoga Massage στην Sunshine Massage School, στην Ταυλάνδη. Αφου ολοκλήρωσα τη βασική εκπαίδευση των 60 ωρών, παρακολούθησα τα εξειδικευμένα σεμινάρια: Advanced Stretches, Thai-Shiatsu, Assessment and Treatment και Touching the Emotional Body, με τους Trayl Cade, Itzak Helman και Richard Chapelle. Στην Ινδία, παρακολούθησα το σεμινάριο του Αγιουρβεδικού γιατρού Sibi George, πάνω στις βασικές αρχές της Ayurveda και τις θεραπευτικές τεχνικές: Abhyanga (μασάζ με λάδι), Elakitzi (μασάζ με πουγκιά βοτάνων) και Marma points (πιέσεις πάνω σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία).

Artistic Projects

Φοίτησα στο Τμημα Θεάτρου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στις σχολές ακροβατικών Circo Arena και Club de Trapezistas στο Μπουένος Άιρες. Στη συνέχεια συνεργάστηκα ως εναέρια ακροβάτης με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας. Ως χορεύτρια κλασικού Ινδικού χορού, συνεργάστηκα με το μουσικό σχήμα Sri Saraswati, με το οποίο έδωσα παραστάσεις κλασικής Ινδικής μουσικής και χορού στην Ελλάδα και την Αργεντινή.

THAI MASSAGE

YOGA